Implant: USA projectmanagement op maat

 • Home
 • Implant op lokatie
Van Holland Sales biedt een implant voor Amerikaanse projectmanagement op locatie, aangepast aan jouw specifieke behoeften.

Amerikaanse

Project Implant

USA Projectmanagement vanuit je eigen vestiging. Zou het niet geweldig zijn om bij de start van je USA business iemand op je eigen kantoor in Nederland te hebben voor het aansturen en managen van alle nieuwe dingen die op je afkomen? Een toegewijde projectmanager of team, die door ons geplaatst wordt binnen jouw bedrijf in Nederland. Of bijvoorbeeld dicht bij de productie faciliteit. Het doel van de implant is om ter plaatse projectmanagement diensten te bieden en de Amerikaanse handelsoperaties beter te coördineren. Het geplaatste team heeft een aangewezen werkruimte of kantoor binnen het bedrijf nodig om het project te beheren.

NL naar USA Structuur

Zeker in het begin is alles nieuw. En Amerika is ver weg. Door te werken via bewezen modellen en structuren voorkom je beginnersfouten.

Interne Proces

Laat de Amerikaanse Sales naadloos samenwerken met de productie. Offertes, PO's verwerken, klanten-succes, het zijn allemaal processen die opgezet moeten worden, specifiek gemaakt kunnen worden en daarna gemonitord.

Ervaring

Onze implants worden altijd ingevuld door ervaren seniors. Je beklimt de Mount Everest tenslotte ook met een ervaren sherpa. Waarom zou dit bij zaken doen in Amerika anders zijn?

Implant voor Amerikaans Projectmanagement

De voordelen van projectmanagement op locatie: expertise in jouw bedrijf voor naadloze uitvoering

Implant Concept

In het huidige snelle zakelijke landschap is effectief projectmanagement cruciaal voor succes. Echter, het beheren van complexe projecten kan soms ontmoedigend zijn. Vooral wanneer je te maken hebt met beperkte middelen, strakke deadlines en constant veranderende eisen.

Hier komt het concept van  projectmanagement op locatie om de hoek kijken, als een unieke oplossing die de resultaten van het project aanzienlijk kan verbeteren.

Wat is projectmanagement op locatie?

Projectmanagement op locatie is een toegewijd team of persoon, die door ons ter plekke geplaatst wordt binnen jouw organisatie. Door aanwezig te zijn op locatie kan het team integreren met de processen, cultuur en projectvereisten van jouw bedrijf.  Hierdoor ontstaat er een niveau van expertise en toezicht dat overtroffen wordt door traditionele remote projectmanagementmethoden.

De voordelen van een in-house aanpak

Door projectmanagement op locatie te hebben, kan jouw bedrijf  profiteren van een reeks voordelen, waaronder:

 • Naadloze communicatie: doordat het team fysiek aanwezig is binnen de organisatie, worden communicatiebarrières geminimaliseerd, wat real-time samenwerking, snelle besluitvorming en efficiënte probleemoplossing mogelijk maakt.
 • Proactieve probleempreventie: het diepgaande begrip van het team over de details en operatie van het project, maakt de proactieve identificatie en vermindering van mogelijke risico’s mogelijk. Dit zorgt ervoor dat het project op schema en binnen budget blijven.
 • Verbeterde zichtbaarheid en controle: met een aanwezigheid op locatie, kan het team de projectvoortgang nauwlettend volgen, knelpunten identificeren en geïnformeerde beslissingen nemen om het project soepel voort te zetten.
 • Verbeterde afstemming van belanghebbenden: door aanwezigheid te zijn binnen de organisatie, kan het team effectief belanghebbenden afstemmen, verwachtingen beheren en ervoor zorgen dat projectdoelstellingen consistent worden gehaald.
 • Kennisoverdracht: de expertise van het team kan worden benut om jouw team bij te scholen, verbetering bevorderen en toekomstige projecten efficiënter uitvoeren.
Maatwerk

Op maat gemaakte oplossingen voor jouw unieke behoeften Bij Van Holland Sales begrijpen we dat elke organisatie unieke projectmanagementvereisten heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen voor projectmanagement op locatie, aangepast aan jouw specifieke behoeften.

Bouw een systeem

Onze ervaren professionals zullen nauw met je samenwerken om je projectdoelen, uitdagingen en organisatiecultuur te begrijpen, zodat ze naadloos integreren en de voordelen van een projectmanagement op locatie maximaliseren. Laat complexe projecten je organisatie niet overweldigen. Neem vandaag nog contact op met Van Holland Sales voor een gratis intake en ontdek hoe een projectmanagement op locatie jouw projecten naar succes kan leiden.

De Implant: Amerikaans projectmanagement op locatie

Wij helpen je het eerste jaar met het opstarten

Onze aanpak voor het effectief inzetten van een projectmanagement implant
Rollen en verantwoordelijkheden duidelijk definiëren

We zorgen ervoor dat de rollen, verantwoordelijkheden en bevoegdheden van het implant team vanaf het begin duidelijk zijn gedefinieerd. Dit omvat hun werkgebied, beslissingsbevoegdheden, rapportagestructuur en integratie met de bestaande projectmanagementprocessen binnen jouw bedrijf.

Naadloze communicatie en samenwerking bevorderen

We stellen duidelijke communicatiekanalen en -protocollen op tussen ons implant-team en de belanghebbenden binnen je bedrijf. Het regelmatig hebben van vergaderingen, voortgangsupdates en open communicatielijnen zijn cruciaal voor een soepele samenwerking en afstemming.

Gebruik maken van de expertise van de implant

Profiteer van de gespecialiseerde expertise van ons implant team op het gebied van projectmanagementmethodologieën, -tools en hoe je dit het beste aanpakt.

Moedig kennisoverdracht en bijscholing aan voor interne teams binnen je bedrijf om duurzame projectmanagementvaardigheden op te bouwen.

Handhaven van objectiviteit en onpartijdigheid

Als externe partij moet ons implant-team bij hun aanpak objectiviteit en onpartijdigheid bieden. Zij moeten onbevooroordeelde aanbevelingen en oplossingen geven op basis van best practices in de branche en projectvereisten, in plaats van beïnvloed te worden door interne politiek of vooroordelen.

Zorgen voor culturele afstemming

Hoewel het handhaven van objectiviteit belangrijk is, zal ons implant-team ook streven naar het begrijpen van en afstemmen op de organisatiecultuur, waarden en werkwijzen van jouw bedrijf. Dit bevordert een betere samenwerking en acceptatie van onze aanbevelingen.

Implementeren van behoorlijk bestuur en duidelijke rapportage

Regelmatig voortgangsbeoordelingen, risico-evaluaties en prestatietracking inzetten is onderdeel van behoorlijk bestuur. Door gestandaardiseerde rapportagesjablonen te implementeren en het bieden van dashboards wordt het makkelijker om transparantie en data-gedreven besluitvorming te bieden.

Faciliteren van kennisoverdracht

We plannen een soepele kennisoverdracht en overdrachtproces van ons implant-team naar de interne teams binnen jouw bedrijf. Dit zorgt voor continuïteit en duurzaamheid van projectmanagementpraktijken na afloop van de implant betrokkenheid. Door deze tips en systematische manier van aanpak te volgen, kunnen bedrijven de voordelen van een Amerikaanse projectmanagement implant maximaliseren, wat leidt tot succesvolle projectrealisatie, kennisoverdracht en duurzame opbouw van vaardigheden binnen de eigen teams.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende intake. Samen kijken we dan wat het beste kan werken en past bij jouw specifieke wensen.

Richtprijzen

PRIJZEN

Bouw en beheer jouw proces met een USA Implant

Alle prijzen zijn vanaf prijzen en excl 21% BTW.

Implant

USA Project Management

vanaf € 695 per dagdeel
 • Proces Opzet & Beheer
 • USA in NL Contact
 • Implant op jouw locatie
 • USA Systeem Bouwer
 • Exclusief reis & verblijfkosten
van-holland-sales-team

Van Holland Sales

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Plan een afspraak of bel 035-2031197

Andere Mogelijkheden

Strategie

Plan + Systeem

vanaf € 5000 maand
 • Klantbehoeften
 • Verkoopstrategieën
 • Verkoopprocedures
 • Omzetdoelen

Broker Service

Fixed Fee + Commissie

vanaf € 2950 maand
 • High End Contacten
 • Contract Onderhandelingen
 • Relatie Management
 • Percentage van de omzet

Fractional Sales Team

Verlengstuk van jouw bedrijf

vanaf € 89 per uur per team
 • Lead Generation
 • Appointment Setting
 • Product Specialists
 • Sales Reps & Closers