• Home
  • Hoe vind je nieuwe sales medewerkers voor een Amerikaans verkoopteam?

Als je in je Amerikaans Verkoopteam één sales medewerker hebt, welke teamleden moet je dan toevoegen?

Op basis van ons onderzoek, zijn hier de belangrijkste stappen om je salesteam in de USA effectief te ondersteunen en uit te breiden:

Zorg voor de nodige middelen en tools om het salesteam te helpen hun potentieel te maximaliseren, zoals tools voor sales ondersteuning, software, presentatiemateriaal en administratieve ondersteuning. Van Holland Sales kan je daar stap voor stap bij helpen.

  1. Door je managementaanpak aan te passen op de individuele behoeften van elke salesmedewerker, zullen diverse medewerkers beter reageren op verschillende stijlen en strategieën. Werk nauw samen met elke medewerker om hun behoeften te begrijpen. Dat doe je door de juiste ondersteuning aan te bieden.
  2. Stel duidelijke doelen vast voor het team en volg hun voortgang. Ondertussen stel je ook je eigen doelen als sales manager vast en volg je je eigen voortgang. Dit helpt om het team gemotiveerd en op één lijn te houden.
  3. Identificeer en help het team eventuele belemmeringen voor succes te overwinnen. Te denken valt aan angst voor afwijzing, gebrek aan training of een gebrek aan aansluiting tussen de sales en support teams. Bied coaching, training en stimuleer betere samenwerking tussen afdelingen.
  4. Creëer een winnende sales team cultuur door verantwoordelijkheid, transparantie en wederzijdse steun te bevorderen. Investeer in het aannemen van de juiste mensen, train ze grondig en ontwikkel een positieve teamdynamiek.

Recruit

Bij het uitbreiden van een klein salesteam van één medewerker, zijn de belangrijkste aanvullende rollen die je zou kunnen overwegen om aan te nemen:

  • Sales Development Representative (SDR) die zich richt op leadgeneratie en -kwalificatie
  • Account Executive om het verkoopproces te beheren en deals te sluiten
  • Klantensucces Manager om relaties te onderhouden en upsells/cross-sells te stimuleren

Door deze stappen te nemen, kun je je salesteam effectief ondersteunen en opschalen om groter succes voor het bedrijf te behalen.

Het Van Holland Sales “Boekensteunen Model”

Je hebt al wat staan voor wat betreft je organisatie in de USA maar je kunt links en rechts wel wat ondersteuning gebruiken. Vertel ons je business case en wie weet kunnen wij je helpen met een Fractional Sales Team. Een paar uur per week een paar mensen flexibel toevoegen aan jouw team. Wij zijn jouw “sales boekensteunen” ter versterking van jouw organisatie.

van-holland-sales-team

Van Holland Sales Inc.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?
Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Vraag een intake aan of bel 035-2031197

🇺🇸 This blog in English

Van Holland Sales

Van Holland Sales - Je wilt in Amerika jouw product of dienst verkopen. Wij helpen je met strategische keuzes, sales medewerkers inhuren of aannemen. Of kies voor Amerikaans Fractional Sales Team en groei in de USA met lokale teamleden jouw bedrijf.