Sales Representatives vinden in de USA

 • Home
 • Amerikaanse Sales Representatives

Amerikaanse

Sales Reps

Amerikaanse sales representatives, werkzaam in de Verenigde Staten, zijn professionals die zich inzetten voor de verkoop van producten, diensten of oplossingen aan klanten binnen diverse sectoren en industrieën. Doordat deze vertegenwoordigers vaak een actieve en assertieve verkoopaanpak hanteren, waarbij ze overtuigende communicatietechnieken, doelgerichte strategieën en de kunst van relatieopbouw toepassen behalen ze verkoopsuccessen.

Omzet Genereren

Ze werken vaak in teams of individueel, onderhandelen over prijzen, voorwaarden en contracten waardoor ze winstgevende deals sluiten.

Presentaties

Sales Representatives presenteren producten of diensten aan potentiële klanten die nog geen eerdere interactie hebben gehad met het bedrijf.

Relatieopbouw

Het ontwikkelen en onderhouden van sterke relaties met bestaande klanten.

Waarom is verkopen in de Verenigde Staten anders?

Verkopen in de Verenigde Staten is anders dan verkopen in andere markten vanwege verschillende factoren, waaronder:

Culturele verschillen:

De Amerikaanse markt heeft unieke culturele verschillen die van invloed kunnen zijn op verkoopstrategieën. Amerikanen geven bijvoorbeeld vaak de voorkeur aan een directe en assertieve verkoopaanpak in vergelijking met andere culturen.

Geografische locatie:

De VS is een groot land en de verwachting van persoonlijke ontmoetingen kan variëren afhankelijk van de regio. In sommige gebieden zijn mensen meer bereid om zaken te doen via telefoon of online, terwijl in andere gebieden persoonlijke ontmoetingen de voorkeur hebben.

Consumentengedrag:

Amerikaanse consumenten hebben verschillende koopgewoonten en voorkeuren vergeleken met andere markten. Zo zijn Amerikaanse consumenten bijvoorbeeld meer geneigd om online te winkelen,  echter verwachten een naadloze online winkelervaring.

Geavanceerde technologie:

De VS staat bekend om zijn geavanceerde technologie en betalingscultuur, wat van invloed kan zijn op verkoopstrategieën. Ook zijn Amerikaanse consumenten eerder geneigd om nieuwe technologieën te omarmen. Daardoor verwachten ze een hoog niveau van gemak en efficiëntie in hun winkelervaring.

Hoge klantverwachtingen:

Amerikaanse consumenten hebben hoge verwachtingen als het gaat om klantenservice en productkwaliteit. Sales Representatives moeten goed op de hoogte zijn van hun producten en uitstekende klantenservice kunnen bieden zodat ze aan deze verwachtingen kunnen voldoen.

Verkoop tijdens de feestdagen:

De feestdagen zijn een cruciale tijd voor verkoop op de Amerikaanse markt. Amerikaanse bedrijven bieden grote kortingen tijdens deze periode, zoals Black Friday en Cyber Monday. Met andere woorden, het is belangrijk voor bedrijven om van deze kansen gebruik te maken.

Het is belangrijk om op te merken dat de Amerikaanse markt divers is. Daarom moeten verkoopstrategieën mogelijk worden afgestemd op specifieke regio’s of sectoren. Bovendien kan het begrijpen van de unieke kenmerken van de Amerikaanse markt bedrijven helpen effectieve verkoopstrategieën te ontwikkelen, waardoor ze hun kansen op succes aanzienlijk vergroten.

Hoe gebruik je storytelling als verkooptechniek in de Amerikaanse markt?

Het gebruik van storytelling als verkooptechniek kan zeer effectief zijn in de Amerikaanse markt. Hier zijn enkele tips om storytelling succesvol toe te passen:

1. Identificeer het juiste verhaal: Kies een verhaal dat relevant is voor je product of dienst en aansluit bij de behoeften en interesses van je doelgroep. Het verhaal moet de boodschap overbrengen die je wilt overbrengen en een emotionele connectie creëren met de klant.

2. Wees authentiek: Zorg ervoor dat je verhaal authentiek is en past bij je merkidentiteit. Klanten willen zich kunnen identificeren met het verhaal en geloven in wat je vertelt.

3. Gebruik emotie: Vertel je verhaal met behulp van emotie. Emoties hebben de kracht om mensen te raken en te motiveren tot actie. Laat zien hoe je product of dienst het leven van mensen positief kan beïnvloeden en speel in op hun emoties.

4. Maak het visueel: Gebruik beeldende taal en beschrijvingen om je verhaal tot leven te brengen. Visualiseer het probleem dat je oplost en de transformatie die je biedt. Dit helpt klanten om zich de voordelen van je product of dienst voor te stellen.

5. Houd het boeiend: Zorg ervoor dat je verhaal boeiend is en de aandacht van de klant vasthoudt. Gebruik spanning, humor of verrassende wendingen om de interesse van de klant te wekken en hen geboeid te houden.

6. Verbind met de klant: Maak verbinding met de klant door elementen in je verhaal op te nemen die relevant zijn voor hun ervaringen of uitdagingen. Dit creëert een gevoel van herkenning en betrokkenheid.

7. Ondersteun met feiten: Hoewel storytelling draait om emotie en verbeelding, is het belangrijk om je verhaal te ondersteunen met feiten en bewijsmateriaal. Zorg ervoor dat je de voordelen en resultaten van je product of dienst benadrukt en gegevens of statistieken presenteert die deze claims ondersteunen.

8. Oefen en lever consistentie: Oefen het vertellen van je verhaal totdat je het vloeiend en boeiend kunt presenteren. Zorg ervoor dat je consistent bent in het vertellen van je verhaal, of het nu tijdens een verkoopgesprek, een presentatie of op je website is.

Het gebruik van storytelling als verkooptechniek kan een impactvolle manier zijn om klanten te betrekken en je boodschap over te brengen. Door een krachtig verhaal te vertellen dat resoneert met je doelgroep, kun je hun aandacht vasthouden, een emotionele connectie opbouwen en je kans op verkoopsucces vergroten.

Wat zijn enkele veelvoorkomende verkooptechnieken die gebruikt worden in de Amerikaanse markt?

Er worden on de Amerikaanse markt verschillende verkooptechnieken gebruikt, en hier zijn enkele van de meest voorkomende:

Transactionele verkoop:

Deze aanpak richt zich op het snel maken van een verkoop en wordt vaak gebruikt voor producten of diensten met een lage prijs.

Provocatieve verkoop:

De aannames van de klant worden uitgedaagd en er wordt een nieuwe kijk geboden om hen aan te moedigen anders te denken.

SPIN-verkoop:

Door vragen aan de klant te stellen worden hun behoeften en pijnpunten blootgelegd.

Challenger-verkoop:

De aannames van de klant worden uitgedaagd en er wordt een nieuwe kijk geboden om hen aan te moedigen anders te denken.

Sandler-verkoopmethode:

Dit is een interactieve, psychologisch gefundeerde aanpak die gericht is op het begrijpen van de behoeften en pijnpunten van potentiële klanten, waarbij de nadruk ligt op het opbouwen van een duurzame klantrelatie.

Consultatieve of solution selling:

Er wordt een relatie opgebouwd met de klant en hun behoeften worden begrepen voordat er een oplossing wordt geboden.

Verkoop het probleem, niet de oplossing:

Het probleem van de klant wordt in kaart gebracht met de bedoeling hoe jouw product of dienst dit kan oplossen.

Wees systematisch bij het genereren van leads:

Deze aanpak houdt in dat er strategisch wordt omgegaan met het genereren van leads en dat de focus ligt op kwaliteit in plaats van kwantiteit.

Het is belangrijk om op te merken dat de meest effectieve verkooptechniek afhangt van je bedrijf en je klant. Bij het kiezen van de beste verkooptechniek voor je bedrijf, moet je rekening houden met de behoeften van je klanten en je aanpak dienovereenkomstig aanpassen.

Wij helpen je met het vinden van verkoopmedewerkers in Amerika

Er zijn verschillende manieren om Sales Representatives in Amerika te vinden. Van Holland Sales is hierin gespecialiseerd. Enkele van onze  meest voorkomende methoden:

Online zoekdiensten voor verkoopmedewerkers: Er zijn verschillende online diensten die kosteneffectieve toegang bieden tot onafhankelijke verkoopmedewerkers. Een van de bekendste is RepHunter. Zij hebben een grote en groeiende database van onafhankelijke Sales Representatives en agentschappen waar je gratis in kunt zoeken.

Beurzen: Bezoek regionale en nationale beurzen om onafhankelijke verkoopmedewerkers en verkoopagentschappen te ontmoeten. Of richt een stand in op een beurs en plaats een advertentie met de tekst “Verkoopvertegenwoordigers gezocht”.

Netwerkorganisaties: Sluit je aan bij ondernemersnetwerkorganisaties en deel middelen met bestaande leden. Vraag om aanbevelingen voor verkoopmedewerkers en zelfs om contacten bij winkels waar zij hun producten verkopen.

LinkedIn: Probeer onafhankelijke vertegenwoordigers in jouw branche te vinden door lid te worden van relevante LinkedIn-groepen of een snelle zoekopdracht uit te voeren naar onafhankelijke vertegenwoordigers die werken in de branche/gebied waar je naar op zoek bent.

Wervingsbureaus en uitzendbureaus: Wervingsbureaus en uitzendbureaus kunnen je helpen bij het vinden van verkoopmedewerkers met de juiste vaardigheden en ervaring voor jouw bedrijf.

Sociale media: Sociale mediaplatforms zoals LinkedIn, Facebook en Twitter kunnen worden gebruikt om verkoopmedewerkers te vinden. Je kunt vacatures posten op deze platforms of zoeken naar verkoopmedewerkers die actief zijn op deze platforms.

Verkoopwervingsdiensten: Verkoopwervingsdiensten zoals Time to Hire kunnen je helpen bij het vinden van gekwalificeerde verkoopmedewerkers voor jouw bedrijf. Ze maken gebruik van een bewezen algoritme om meer dan 1400 cv-websites met meer dan 100 miljoen cv’s te doorzoeken om gekwalificeerde verkoopvertegenwoordigers te vinden en hen te benaderen voor jouw verkooppositie.

Het is belangrijk om op te merken dat het vinden van de juiste verkoopmedewerkers voor jouw bedrijf tijd en moeite kan kosten. Bij het zoeken naar verkoopmedewerkers is het belangrijk om een duidelijk profiel van je ideale kandidaat te definiëren, een gedetailleerde functieomschrijving te schrijven en zinvolle interviewvragen te ontwikkelen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende intake. Samen kijken we dan wat het beste kan werken en past bij jouw specifieke wensen.

Richtprijzen

PRIJZEN

Breek de markt open met de juiste strategie!

Alle prijzen zijn vanaf prijzen en excl 21% BTW.

Sales Rep

Basefee + Commissie

vanaf € 7700 maand
 • Opvolgen Leads
 • Klanten Contact
 • Hybride Werkomgeving
 • Percentage van de omzet
van-holland-sales-team

Van Holland Sales

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Plan een afspraak of bel 035-2031197

Andere Mogelijkheden

Strategie

Plan + Systeem

vanaf € 5000 maand
 • Klantbehoeften
 • Verkoopstrategieën
 • Verkoopprocedures
 • Omzetdoelen

Broker Service

Fixed Fee + Commissie

vanaf € 2950 maand
 • High End Contacten
 • Contract Onderhandelingen
 • Relatie Management
 • Percentage van de omzet

Fractional Sales Team

Verlengstuk van jouw bedrijf

vanaf € 89 per uur per team
 • Lead Generation
 • Appointment Setting
 • Product Specialists
 • Sales Reps & Closers