Sales Broker in Amerika inhuren: Meer omzet behalen in de US

 • Home
 • Amerikaanse Sales Broker

Sales Services

in Amerika

Wij helpen jouw Nederlandse bedrijf met het opzetten van een betrouwbare salesorganisatie in de VS. Van succesvol opstarten tot en met het groeien op de Amerikaanse markt.

Onderzoek

Wij helpen je met marktonderzoek om potentiële saleskanalen te identificeren

Sales Budget

Samen bepalen we wat een realistisch budget is en welke KPI straks meespelen bij de groei

Referenties en betrouwbaar

Werken als extentie van jouw bedrijf in Nederland vraagt de juiste sollicitatie procedures en HR management

Wat is een sales broker voor bijvoorbeeld retailproducten?

Een sales broker, zeg maar een makelaar voor (retail)producten, is een persoon of bedrijf dat optreedt als tussenpersoon tussen de fabrikant of leverancier van een product en de winkel die het product verkoopt. De rol van de makelaar is om de verkoop te realiseren, het product te vertegenwoordigen bij de afnemer of winkelier en te helpen bij het promoten van het product in de winkel. De makelaar is verantwoordelijk voor het vinden en verbinden van leveranciers en distributeurs voor de winkel. Salesmakelaars zijn dus brokers en zetten zich in om leveranciers en distributeurs te vinden voor de winkel.

Salesmakelaars voor retailproducten kunnen voordelig zijn voor fabrikanten of leveranciers die niet over de middelen of connecties beschikken om hun producten rechtstreeks aan winkels te verkopen. Makelaars kunnen fabrikanten of leveranciers helpen om de juiste winkels te vinden om hun producten te verkopen en gunstige voorwaarden te onderhandelen. Er zijn echter ook nadelen verbonden aan het gebruik van een salesmakelaar voor retailproducten. Eén van de belangrijkste nadelen is de kosten, aangezien makelaars doorgaans een vergoeding vragen voor hun diensten. Daarnaast hebben makelaars mogelijk geen diepgaande kennis van de cultuur en waarden van een organisatie, wat kan leiden tot een slechte match tussen het product en de winkel. Organisaties hebben mogelijk ook minder controle over het verkoopproces wanneer ze een makelaar inschakelen. Kortom, een salesmakelaar voor retailproducten is een tussenpersoon tussen de fabrikant of leverancier van een product en de winkel die het product verkoopt.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een sales broker voor retailproducten?

Het gebruik van een verkoopmakelaar voor retailproducten kan verschillende voordelen hebben voor fabrikanten of leveranciers. Hieronder staan enkele van de meest voorkomende voordelen van het gebruik van een verkoopmakelaar:

1. Gevestigde relaties met detailhandelaren: Verkoopmakelaars hebben een bestaande relatie met detailhandelaren, wat het gemakkelijker kan maken om producten in winkels te krijgen.
2. Kennis van de markt: Verkoopmakelaars hebben kennis van de markt en kunnen waardevolle inzichten bieden in consumententrends en voorkeuren.
3. Verminderde werklast: Verkoopmakelaars kunnen veel van de taken die gepaard gaan met het verkopen van producten op zich nemen, zoals onderhandelen met detailhandelaren en het afhandelen van papierwerk, wat de werklast voor fabrikanten of leveranciers kan verminderen.
4. Toegang tot een breder netwerk: Verkoopmakelaars hebben toegang tot een breder netwerk van detailhandelaren en distributeurs, wat fabrikanten of leveranciers kan helpen om een groter publiek te bereiken.
5. Kosteneffectief: Het gebruik van een verkoopmakelaar kan kosteneffectief zijn voor fabrikanten of leveranciers die niet over de middelen beschikken om hun producten rechtstreeks aan detailhandelaren te verkopen.
6. Expertise in verkoop: Verkoopmakelaars hebben expertise in verkoop en kunnen fabrikanten of leveranciers helpen bij het ontwikkelen van effectieve verkoopstrategieën.
7. Toename van de verkoop: Verkoopmakelaars kunnen fabrikanten of leveranciers helpen de verkoop te verhogen door nieuwe markten en klanten voor hun producten te vinden.
8. Verminderd risico: Verkoopmakelaars kunnen fabrikanten of leveranciers helpen het risico dat gepaard gaat met het betreden van een nieuwe markt te verminderen door begeleiding en ondersteuning te bieden gedurende het hele proces.
9. Snellere markttoegang: Verkoopmakelaars kunnen fabrikanten of leveranciers helpen sneller toegang te krijgen tot de Amerikaanse markt door gebruik te maken van hun bestaande relaties met detailhandelaren.

Kortom, het gebruik van een verkoopmakelaar voor retailproducten kan verschillende voordelen hebben voor fabrikanten of leveranciers, waaronder gevestigde relaties met detailhandelaren, kennis van de markt, verminderde werklast, toegang tot een breder netwerk, kosteneffectiviteit, expertise in verkoop en een toename van de verkoop. Fabrikanten of leveranciers moeten hun specifieke behoeften en middelen in overweging nemen bij het beslissen of ze een verkoopmakelaar willen gebruiken.

Wil je profiteren van deze voordelen en je retailproducten naar een hoger niveau tillen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze ervaren verkoopmakelaars je kunnen helpen bij het behalen van je verkoopdoelen. Wij staan klaar om samen met jou aan de slag te gaan!

Wat is het verschil tussen een sales broker in de VS en een traditionele distributeur?

Verkoopmakelaars en traditionele distributeurs zijn beide betrokken bij de verkoop van producten aan detailhandelaren, maar er zijn enkele belangrijke verschillen tussen de twee. Hieronder staan enkele van de belangrijkste verschillen tussen een verkoopmakelaar en een traditionele distributeur.

Verkoopmakelaar
 • Treedt op als tussenpersoon tussen de fabrikant of leverancier van een product en de winkel die het product verkoopt.
 • Helpt bij het genereren van leads voor de verkoop van dure producten.
 • Vermindert overmatig werk door al het papierwerk uit te voeren om de deal af te ronden.
 • Krijgt de juiste prijs voor het product door een percentage aan commissie te nemen op de prijs die hij krijgt voor de verkoop van het product.
 • Biedt authentieke deals door een goedgekeurde koper aan tafel te brengen.
 • Vermindert verkoop- en distributiekosten door distributiekosten economischer te maken.
 • Vertegenwoordigt alleen de verkoper en zorgt ervoor dat de producten maximaal worden verkocht.
Traditionele distributeur
 • Brengt het product bij de eindgebruiker, zoals een koper voor een filmaanbieder, een PayTV-kanaal of een VOD (Video On Demand)-platform.
 • Brengt het product naar de detailhandelaar en regelt de verkoop, verzending en service van de producten aan detailhandelaren in een specifiek geografisch gebied of een specifieke handelsklasse.
 • Distribueert producten naar detailhandelaren en is verantwoordelijk voor de voorraadbeheersing van producten op het winkelniveau.
 • Neemt een percentage van de verkoopprijs als vergoeding.
 • Biedt een breed scala aan diensten, waaronder verkoop, facturatie en voorraadbeheer van producten op winkelniveau.

Hoewel zowel verkoopmakelaars als traditionele distributeurs betrokken zijn bij de verkoop van product en aan detailhandelaren, zijn er enkele belangrijke verschillen tussen de twee. Verkoopmakelaars treden op als tussenpersoon tussen de fabrikant of leverancier van een product en de winkel die het product verkoopt, terwijl traditionele distributeurs het product naar de detailhandelaar brengen en de verkoop, verzending en service van de producten aan detailhandelaren in een specifiek geografisch gebied of een specifieke handelsklasse regelen.

Wil je meer weten over hoe een verkoopmakelaar kan helpen bij het verhogen van de verkoop van jouw retailproducten? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de voordelen van het samenwerken met onze ervaren verkoopmakelaars. Wij staan klaar om jouw verkoopstrategie naar nieuwe hoogtes te brengen!

Richtprijzen

PRIJZEN

Breek de markt open met de juiste strategie!

Alle prijzen zijn vanaf prijzen en excl 21% BTW.

Broker Service

Fixed Fee + Commissie

vanaf € 2950 maand
 • High End Contacten
 • Contract Onderhandelingen
 • Relatie Management
 • Percentage van de omzet
van-holland-sales-team

Van Holland Sales

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Plan een afspraak of bel 035-2031197

Andere Mogelijkheden

Strategie

Plan + Systeem

vanaf € 5000 maand
 • Klantbehoeften
 • Verkoopstrategieën
 • Verkoopprocedures
 • Omzetdoelen

Sales Rep

Basefee + Commissie

vanaf € 7700 maand
 • Opvolgen Leads
 • Klanten Contact
 • Hybride Werkomgeving
 • Percentage van de omzet

Fractional Sales Team

Verlengstuk van jouw bedrijf

vanaf € 89 per uur per team
 • Lead Generation
 • Appointment Setting
 • Product Specialists
 • Sales Reps & Closers