• Home
  • Hoe recruit je goede teamleden voor sales teams in de USA?

“Hoe vinden jullie altijd weer goede teamleden voor sales teams in de USA?”


Dat doen we natuurlijk niet alleen maar met ons netwerk van specialisten. Zelf een vacature uitzetten kan iedere ondernemer. Een recruiter kan meestal ook wel iemand vinden maar wil je nou echt goede mensen… dan zitten die vaak comfortabel in hun huidige job. Op dat moment komt een headhunter om de hoek kijken.

Daar sprak ik over met Denise Koopal van YER USA op de koffie bij Van Holland Group NL in Baarn. Zij kent vakspecialisten die eigenlijk helemaal niet op zoek zijn naar een nieuwe baan. Maar snappen dat je eens in de zoveel tijd moet verkassen voor de juiste groeikansen.

  • Hoe lees je een Amerikaanse CV? 
  • Hoe schrijf je het juiste voorstel?
  • En hoe zorg je er nou voor dat je straks vanuit Nederland je Amerikaanse sales op een Amerikaanse manier aanstuurt?

Wij hebben daarvoor een resultaat gerichte oplossing.

Ben jij op zoek naar meer omzet en wil je niet alleen je US company formation op orde hebben, maar daarna ook doorpakken met de juiste mensen in je sales office? Of heb je al een team in de USA maar hapert de omzet?

Laten we dan eens met een kop koffie erbij kijken wat de mogelijkheden zijn. Denk aan een Fractional Sales Team, sales ondersteuning of aan Denise die voor jou kan gaan headhunten

van-holland-sales-team

Van Holland Sales Inc.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?
Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Vraag een intake aan of bel 035-2031197

Het effectief werven van verkoopsteamleden in de VS vraagt om strategieën zoals het duidelijk definiëren van rollen, het aantrekken van de juiste mensen, voorzien van de juiste tools, bevorderen van een flexibele mindset en voortdurende prestatie-evaluatie en training.

Het werven van effectieve teamleden voor verkoopsteams in de VS vraagt om verschillende belangrijke strategieën. Hier zijn enkele essentiële stappen:

  1. Definieer de Teamstructuur en Rollen: Omschrijf duidelijk de rollen en verantwoordelijkheden van elk teamlid. Overweeg factoren zoals specialisatie, territorium en klantsegmenten.
  2. Neem de Juiste Mensen Aan: Gebruik een combinatie van methoden zoals vacaturesites, sociale media, branche-evenementen en doorverwijzingen om een groot aantal potentiële kandidaten te bereiken. Creëer aantrekkelijke vacatureadvertenties en zet sociale media in om kandidaten van hoge kwaliteit aan te trekken.
  3. Voorzie in de Juiste Hulpmiddelen: Rust je verkoopsteam uit met de nodige tools, waaronder CRM-systemen, communicatieplatforms en software voor verkoopondersteuning.
  4. Zorg voor een Flexibele Mindset: Bevorder aanpasbaarheid, veerkracht en een klantgerichte benadering binnen je team. Stimuleer besluitvorming op basis van gegevens en samenwerking.

Onthoud dat het bouwen van een hoog presterend verkoopteam een voortdurend proces is. Evalueer regelmatig de prestaties, pas de strategieën aan en investeer in training en ontwikkeling om succes te behouden.

Vraag een intake aan of bel 035-2031197

🇺🇸 This blog in English

Van Holland Sales

Van Holland Sales - Je wilt in Amerika jouw product of dienst verkopen. Wij helpen je met strategische keuzes, sales medewerkers inhuren of aannemen. Of kies voor Amerikaans Fractional Sales Team en groei in de USA met lokale teamleden jouw bedrijf.