Fractional Sales Team voor The Train Company

  • Home
  • Client Case: The Train Company

Een Close-Up van Van Holland Sales:
Jouw Betrouwbare Partner voor Verkooprepresentatie

Als je vandaag de dag succesvol wilt zijn in de wijdverspreide markt van de Verenigde Staten, dan is het onontkoombaar dat je een sterke en betrouwbare partner aan je zijde nodig hebt. Daar is waar Van Holland Sales in beeld komt. Dit bedrijf, met een sterke Nederlandse basis in Baarn, biedt een ongeëvenaarde service om hun klanten te vertegenwoordigen bij beurzen en andere evenementen in de Verenigde Staten.

Maar wat onderscheidt Van Holland Sales werkelijk van de rest? Laten we even wat dieper op hun diensten ingaan.

Van Holland Sales is niet zomaar een bedrijf dat je vertegenwoordigt op beurzen. Zij gaan verder. Zij creëren een uitbreiding van jouw bedrijf aan de andere kant van de oceaan. Dit doen ze door de identiteit en cultuur van jouw bedrijf te ademen en te verkondigen, waardoor je gegarandeerd een consistente uitstraling en boodschap hebt. Dit alles dankzij het uitgekiende concept van een Fractional Sales Team.

Daarbovenop komt de grondige marktkennis van Van Holland Sales. Je mag er zeker van zijn dat dit bedrijf goed thuis is in de Amerikaanse markt. Vanuit het hoofdkantoor in Miami en een fijnmazig netwerk van lokale “feet on the ground”  zijn ze in staat waardevol advies te geven, de juiste connecties te maken en je bedrijf op succesvolle wijze te laten groeien.

Een ander belangrijk aspect van Van Holland Sales is hun toewijding aan kwaliteit. Ze streven ernaar om hun klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Ze zorgen ervoor dat elke beurs of evenement waar ze je vertegenwoordigen tot in de puntjes voorbereid is. Dit houdt in: strategisch plannen, de spreekwoordelijke puntjes op de i zetten tijdens de beurs en opvolging na het event.

Van Holland Sales rolt de rode loper uit voor The Train Company

Dit jaar heeft The Train Company een nieuwe en uitdagende stap gezet in hun groeitraject. Ze hebben met hulp van Van Holland Sales een nieuw fractional salesteam  gevormd om zo hun marktaandeel te vergroten en hun aanwezigheid op de internationale markt te versterken. Een enorme stap, zeker, maar ze hadden een formidabele partner aan hun zijde – Van Holland Sales.

Van Holland Sales heeft een indrukwekkende staat van dienst als het gaat om het ondersteunen van bedrijven bij hun internationale ambities. Voor The Train Company hebben ze een op maat gemaakte aanpak ontwikkeld om aan de unieke vereisten van het bedrijf te voldoen. Laten we eens kijken naar twee specifieke gelegenheden waarbij Van Holland Sales hun expertise ten volle heeft benut – Seatrade Show en de Cruise Missie.

Seatrade Show, een van de meest prestigieuze evenementen in de scheepvaartindustrie, vormt een uitdagende omgeving voor elk bedrijf dat probeert om zich te onderscheiden. Voor The Train Company was het essentieel om hier zo effectief mogelijk vertegenwoordigd te zijn. Gelukkig voor hen, weet Van Holland Sales precies hoe ze dit moeten aanpakken. Ze gaan het nieuwe salesteam van The Train Company begeleiden op de show, zorgen voor een strakke presentatie en voor waardevolle connecties in de sector.

De Cruise Missie vormt een andere belangrijke gelegenheid voor The Train Company om hun merk onder de aandacht te brengen. Dit is een uitgelezen kans om een indruk te maken, en Van Holland Sales laat deze kans niet liggen. Ze hebben de volledige vertegenwoordiging van The Train Company op zich genomen, wat resulteert in een sterke presentatie en veel positieve aandacht voor het merk.

Samenvattend, met de ondersteuning van Van Holland Sales zet het nieuwe salesteam van The Train Company een sterke indruk neer op internationale beurzen en evenementen. Deze partnerschap verzekert dat The Train Company met vertrouwen stappen kan zetten in nieuwe markten en verdere groei kan realiseren.

Ben je klaar om ook jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Denk dan zeker aan Van Holland Sales, jouw betrouwbare partner voor internationale beurzen en evenementen.

Plan direct een afspraak
in de agenda
van Edward of Erik.

 Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en de juiste oplossing voor jouw verkoopbehoeften te vinden.

Kort samengevat, als je jouw zichtbaarheid net als The Train Company in de Verenigde Staten wilt vergroten en een betrouwbare partner zoekt om je te vertegenwoordigen op beurzen en evenementen, dan ben je bij Van Holland Sales aan het juiste adres. Met hun dienstverlening zet je een stevige stap naar succes in de Amerikaanse markt.

Voel jij je aangesproken en denk jij dat een samenwerking met Van Holland Sales jouw bedrijf naar het volgende niveau kan tillen? Neem dan contact met ze op en ervaar zelf wat zij voor jouw onderneming kunnen betekenen.

Zoek je verkopers, distributeurs, agents, brokers

of fractional sales teams ?

Amerikaanse Sales met Nederlands Project Management

Kantoren in Baarn NL – Miami, Houston, Los Angeles, Portland,
Chicago USA – Toronto Canada – Willemstad Curaçao