• Home
  • Wat maakt Amerikaans verkopen uniek?
Amerikaanse Sales is anders dan Nederlandse Sales.

Wat maakt Amerikaans verkopen uniek?

Amerikaans verkopen heeft enkele unieke kenmerken en elementen die het onderscheiden van andere verkoopculturen. Enkele van de belangrijkste aspecten die Amerikaans verkopen uniek maken, zijn onder andere.

1. Assertiviteit en directheid: Amerikaanse verkopers staan bekend om hun assertieve en directe benadering. Ze zijn vaak zelfverzekerd, overtuigend en actiegericht. Ze tonen grote vastberadenheid in hun verkoopinspanningen en zijn niet bang om hun producten of diensten krachtig te presenteren.

2. Klantgerichtheid: In Amerika ligt er veel nadruk op het begrijpen van de behoeften en wensen van de klant. Amerikaanse verkopers streven ernaar om op een persoonlijke en empathische manier een sterke relatie met de klant op te bouwen. Ze zijn gericht op het bieden van oplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van de klant, met de focus op het leveren van een uitzonderlijke klantenservice

3. Competitie en prestatiegerichtheid: Amerika heeft een sterk competitieve markt en dit weerspiegelt zich in de verkoopcultuur. Amerikaanse verkopers hebben vaak een sterke drive om targets te halen en uitblinken in hun prestaties. Ze zijn gemotiveerd door het behalen van succes en worden vaak beloond op basis van hun individuele verkoopresultaten.

4. Innovatie en ondernemerschap: Amerika staat bekend om zijn innovatieve en ondernemende geest, en dit heeft ook invloed op de verkoopcultuur. Amerikaanse verkopers worden aangemoedigd om creatieve benaderingen te gebruiken, nieuwe markten te verkennen en te experimenteren met verkoopstrategieën. Er is een cultuur van risiconeming en het streven naar groei en succes.

5. Gebruik van technologie: Amerikaanse verkopers maken vaak gebruik van geavanceerde technologische tools en systemen om hun verkoopinspanningen te ondersteunen. Dit varieert van CRM-systemen

van-holland-sales-team

Van Holland Sales Inc.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Vraag een intake aan of bel 035-2031197

Van Holland Sales

Van Holland Sales - Je wilt in Amerika jouw product of dienst verkopen. Wij helpen je met strategische keuzes, sales medewerkers inhuren of aannemen. Of kies voor Amerikaans Fractional Sales Team en groei in de USA met lokale teamleden jouw bedrijf.